Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Таксита менте карат на тройни тарифи

Дата: 08.10.2002

Мошеници с жълти коли заработват във Варна и ограбват пазара на лицензираните фирми. Ментетата возят на двойно и тройно завишени тарифи, като използват натовареността на легалните таксита. При отказ от поръчка огромна е вероятността да ти навъртят сметка на убийствени цени. Вместо обичайните около 44 ст. на километър лапачите прибират около левче. Толкова е и първоначалната такса за качване. От центъра до жп гарата смъкват дори 3 лв.
На подобни фантоми можете да попаднете в района на жп гарата, летището, автогарата и пред община Варна. Завишение в тарифите на легалните таксита иначе няма. За да се предпазят от "хищниците", варненци трябва да проверяват номера, изписан върху предния капак и страничната врата на таксито. Ментетата нямат ценоразпис на услугите, както и фирмени координати.

Варна
Александър Монев

Видяна общо: 391 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.