Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Събитията днес в Морската столица

Дата: 10.10.2002
От 9 часа в МДУ “Фр.Ж.Кюри” в курорта “Св. св. Константин и Елена” ще бъде открита националната конференция “Телеком 2002”.
От 9 часа във Фестивалния и конгресен център във Варна се открива четвъртата конференция по морски науки и технологии “Черно море 2002”.
От 11ч. в сградата на Главния щаб на ВМС неговият началник контраадмирал Нейко Атанасов ще даде пресконференция.
От 14,30 часа в р-т “Кристал” (Фестивален комплекс-Варна) ще се проведе пресконфернция по повод годишина на Алианц –България.
От 14,30 ч. областният управител Яни Янев ще присъства на тържествена сесия на общинския съвет във Вълчи дол, час по-късно се открива общински център за информация и услуги на гражданите. Проявите са посветени на Деня на българската община.
На 10.10.2002г. в 17,00 ч. ще бъде открита изложбата в Държавния архив - Варна, посветена на 50-годишнината на институцията.

Journey
Видяна общо: 458 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.