Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Измамник сформирал групи от строителни работници за Англия

Дата: 10.10.2002

Районна прокуратура гр. Варна изготви обвинителния акт срещу Бисер Александров (р.м.11.1972г.). Същият е обвинен за извършването на 24 измами от края на м.юли 2000г. до края на м.септември същата година. Потърпевшите били подмамвани с обяви в пресата за сформиране на група от строителни работници за Англия. За заминаването, всеки от кандидатите следвало да заплати сумата от 930 щ.д., като първата вноска била 200 щ.д. Останалите следвало да се дадат непосредствено преди заминаване за купуване на самолетен билет.
За да поддържа заблуждението Александров уверявал клиентите си, че негова роднина работи в посолството на Великобритания и ще съдейства за по-бързото придвижване на документите.
Общата щета възлиза на 55 438.32 лева. Към настоящия момент обвиняемият е в затвора в Ловеч, където е приведен по друго следствено дело за измами.

Румен Савов

Видяна общо: 521 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.