Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

РТА "Стара планина" получи признание за своята дейност

Дата: 19.12.2002

Традиционните годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за 2002 година бяха тържествено връчени на 18 декември в столичния хотел “Родина”. След прецизно отсяване на десетките номинации на най-добрите обекти и професионалисти в туристическия бизнес в България, УС на БХРА обяви пред многобройните гости на церемонията победителите в различните  категории.

Три от авторитетните награди, които БХРА присъжда вече седма година, заминаха за региона на Централна Стара планина. Като акцентира върху големия принос на Регионална туристическа асоциация “Стара планина” за туристическото развитие на своя регион и за утвърждаването му на туристическата карта на страната и даде отлична оценка за дейността на организацията през последните дванадесет месеца, г-н Благой Рагин – председател на УС на БХРА, връчи на РТА наградата за най-активна регионална асоциация за 2002 година.

Призът за най-ефективна инвестиция в семейното хотелиерство получи хотелски комплекс “Евъргрийн палас” – с. Рибарица, а отличието за принос в изграждането на туристически имидж на България през 2002 година стана притежание на кмета на община Трявна Стефан Данаилов.

Признанието за региона и за дейността на РТА “Стара планина” показват, че с труд, професионализъм и амбиция тук може да се прави туризъм и той да носи плодове. Че туристическото развитие е част от нашето бъдеще. Природните и културно-историческите дадености за това ги имаме, а останалото – то зависи от хората. От нас – тук и сега.

Силвия Хинкова

Изпълнителен Директор

Асоциация “Стара планина”

5300 – Габрово

ул. Райчо Каролев

тел:+359 66 / 291 61; 371 37
факс:+359 66 / 361 90

E-mail: silvia@veda.bg; rta@abv.bg

Видяна общо: 857 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.