Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Презентация на сертификата за качество ISO 9000

Дата: 29.11.2002

И още по темата за качеството

 

Сдружение “Болкан Асист” организира на 3 декември 2002 г. в София презентация на системата за управление на качеството и сертификата за качество ISO 9000. Възможностите за получаване на сертификата за качество ISO 9000 и необходимите за това процедури бяха представени от сертифициращата организация Moody International. Регионална туристическа асоциация “Стара планина” бе поканена и изпрати свой представител да се запознае със стандартите на най-престижната световна система за качество.

 

За Регионалната туристическа асоциацията темата за качеството е приоритет. Стремежът за налагане на стандарти за високо качество на туристическите услуги в региона на Средна Стара планина бе една от основните дейности през последната година. Този приоритет ще се развива  и  в бъдеще чрез провеждане на втори етап от проекта за гарантиране на качеството на туристическите услуги в региона. В този смисъл срещата в София обогати опита и знанията ни в тази насока.

 

Тепърва РТА “Стара планина” трябва да прецени целесъобразността от сертифициране по стандартите ISO и да предложи на членовете си задълбочен подход за решаване на проблемите по управлението на качеството в областта на туризма.

 

Силвия Хинкова

Изпълнителен Директор

Асоциация “Стара планина”

5300 – Габрово

ул. Райчо Каролев

тел:+359 66 / 291 61; 371 37
факс:+359 66 / 361 90

E-mail: silvia@veda.bg; rta@abv.bg

Видяна общо: 462 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.