Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Първи директен полет на “България Ер” София-Прага-София

Дата: 31.05.2004

Днес България Ер извършва първия си директен полет до Прага. Компанията ще оперира директно по тази линия 2 пъти седмично, съгласно лятното разписание – понеделник и четвъртък. Полетите за Прага са сутрин – в 8,15 часа местно време. Полетът от Прага пристига в София в 13,10 часа.

Едновременно с директните полетите, стартира и съвместната програма на България Ер и Чешките авиолинии за сътрудничество на code share принцип. Целта на тази съвместна програма е да се предостави на пътниците на двете компании по тази дестинация максимално удобни връзки и часове на пътуване. Осигуряват се и удобни връзки и за транслантически полети.

В момента България Ер оперира по 14 директни линии с 8 самолета Боинг 737 – Виена, Лондон, Париж, Рим, Брюксел, Амстердам, Копенхаген, Берлин, Франкфурт, Мадрид, Лисабон, Тел Авив, Москва, Цюрих. На 18 юни 2004 г. се открива редовната директна линия на България Ер от Варна до Лондон, а юли месец “България Ер” ще започне да извършва директни полети по линията София – Милано - София.

Валентин Тодоров

Видяна общо: 247 рейтинг: 0.07

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.