Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Инат made in Bulgaria

Дата: 31.12.2004

Сто осемдесет и седем  нашенски пътешественици се оказаха почти в епицентъра на най-голямото от десетилетия природно бедствие, сполетяло преди дни Югоизточна Азия. Цял свят се тресе от невъобразимата трагедия - хората издирват близки и съпреживяват нещастието, настигнало далечни нам земи.

Но повечето български туристи отказват категорично да прекъснат коледно-новогодишната си ваканция в екзотичния край на планетата и да се евакуират обратно в родината.

Не ги стряскат нито притесненията на близките им, нито земетръсните степени по Рихтер, нито височината и силата на вълните цунами, нито предупрежденията на местните метеоролози за опасност от нови вълни, нито плъзналите в засегнатите райони зарази. Остров Пукет, сравнително недалеч от тайландската столица Банкок, за любознателните български купонджии е запазил своята привлекателност. Пари са давали - няма да си провалят преживяването, я!

Още повече, че за да се върнат у дома, ще пътуват безплатно само до Банкок, а оттам до София трябва допълнително да се бръкнат. Не става. Пари са давали, ще си ги консумират, барабар с рисковете.

в-к Монитор

Видяна общо: 929 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.