Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

US Airways прикани служителите си да работят безплатно на Нова година

Дата: 31.12.2004

Американският авиопревозвач US Airways прикани служителите си да работят безплатно на Филаделфийското летище в Новогодишната нощ и последващия я уикенд, съобщи AP.

Мярката се взима с цел да се избегне фиаското около Коледа, когато на въпросното летище се явиха само няколко служители на компанията, въпреки предложеното допълнително заплащане, като повечето отсъстващи са се обадили, че са болни и не са в състояние да работят.

От US Airways предупреждават, че внимателно ще проучат какви по-точно са били причините за отсъствието на всеки един от липсващите служители по Коледа и ще уволнят дисциплинарно всеки един от тях, който е злоупотребил с правото си на болнични.

Агенцията не уточнява кои точно служители се очаква да работят безплатно навръх Нова година – дали само провинилите се на предишния празник или и всички останали, но от съобщението на компанията става ясно, че това трябва да са всички, които искат да направят добро впечатление и да помогнат на превозвача да се реабилитира пред своите клиенти след провала в обслужването преди няколко дни.

През изминалите петък и събота US Airways анулира над 100 полета от и към Филаделфийското летище заради липса на обслужващ персонал. Освен това близо 10 000 пътници не са успели да получат багажа си на летището.

Investor.bg

Видяна общо: 955 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | US Airways прикани служителите си да работят безплатно на Нова година
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.