Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Агенцията по туризъм блокирана след оставката на Ал-Джибури

Дата: 20.12.2006

Държавната агенция по туризъм е на практика блокирана след подадената от нейния шеф Марио Ал-Джибури оставка, алармираха от бранша. Причината е, че сегашният заместващ го на поста Станислав Новаков отказва да подписва всякакви документи, съобщи директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов.

Кабинетът отпусна наскоро на агенцията около 4 млн. лв. за реклама на страната ни на международни изложения през следващата година. С тях трябва да се предплатят участията ни на четири по-големи борси. "Ако не преведем средствата, ще загубим всички пари", твърди Драганов.

Казусът дали заместниците могат да подписват документи от името на председателя на агенцията възникна и миналата година, когато ведомството остана без титуляр. Тогавашният временно изпълняващ длъжността шеф на агенцията Валери Петров също отказваше да парафира договорите с фирмите - участнички в международните борси.

За поста на Марио Ал-Джибури вече се спрягат имената на бившия спортен министър Васил Иванов-Лучано, който се ползва с подкрепата на голяма част от НДСВ, и на Нина Радева, зам.-министър на икономиката.

Видяна общо: 271 рейтинг: 0.07

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Агенцията по туризъм блокирана след оставката на Ал-Джибури
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.