Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Жозеп Борел посреща с нас Нова година

Дата: 31.12.2006

Председателят на Европейския парламент Жозеп Борел ще участва в честванията по повод членството на България в Европейския съюз. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. Сред официалните гости са и председателите на парламентите на Унгария и Кипър Каталин Сили и Димитриос Христофиас. На честванията ще присъстват и докладчикът за България в Европейския парламент Джефри Ван Орден и съпредседателят на Съвместния парламентарен комитет България Ц ЕС Катрин Ги Кен.

На 1 януари Председателят на парламента Георги Пирински и гостите ще присъстват на официалната церемония по издигане на знамената на България и ЕС. Тя ще се състои пред паметника на Незнайния войн в София. По-късно те ще чуят празничния Новогодишен концерт под наслов УБългария поздравява ЕвропаФ. В него ще звучат произведения от всички страни членки на Европейския съюз. По повод еврочленството на 1 и 2 януари на сградата на парламента ще бъдат спуснати знамената на България и на ЕС.

Видяна общо: 1101 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.