Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

БиБиСи прави репортаж за България и сирената й

Дата: 31.12.2006

В репортаж, посветен на присъединяването на България към Европейския съюз радиостанция БиБиСи разказва за Родопите, народната музика, българското кисело мляко и кашкавал.
Югоизточната балканска страна е все по-любимо място за отдих на британците по време на ваканцията им, се казва в материала.

Той е посветен предимно на възможностите и предизвикателствата, пред които ще се изправи българският бизнес след 1 януари 2007 г.

Освен това се изброяват различните видове спортове, които могат да се практикуват в България, като освен каране на ски, планинарство, се споменава и пещернячество.

Място е отделено и на ограниченията, въведени при продажбата на български млечни продукти на пазарите на страните от съюза, както и на трудностите при въвеждането на европейските стандарти в производството на мляко, сирене и кашкавал.

Споменава се и интересът на британците към покупка на къщи в българските планински райони. Освен това се казва и че в България има редица клубове за хомосексуалисти, като се отчита, че българинът е толерантен към различните.

БНР

Видяна общо: 1099 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.