Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Голф игрище за 72 млн. лв. правят край Правец

Дата: 17.04.2007

До средата на 2010 г. ще бъде изграден голф комплекс със 18 дупки край Правец, в който ще бъдат вложени близо 72 млн. лв., съобщиха от фирмата инвеститор Тера тур сервиз.

В комплекса ще има още и клубна къща и 35 вили и хотел. Предвижда се общата застроена площ да е 24 500 кв. метра. Комплексът ще бъде разположен върху терен над 600 дка, вече закупен. Инвеститорите са купили и допълнителни земи с оглед на бъдещото развитие на зоната.

Холдинговата структура Агрохолд АД, която е собственик на Тера тур сервиз, е създадена през 1995 г., се занимава с менажирането на фирми и управлението на участия в търговски дружества в следните области: търговия с медикаменти, производство и дистрибуция на безалкохолни напитки, хотелиерство и туризъм. Собственик е на пътническата агенция Хорнит ООД, четири хотела, ловни стопанства, спортна база, морски санаториум.

Видяна общо: 454 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.