Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Доган се скара на НДСВ за туризма

Дата: 16.04.2007

Лидерът на ДПС Ахмед Доган разкритикува управлението на НДСВ в сферата на туризма на среща с преподаватели от УНСС и браншови организации. Туризмът се развива на самотек, обясни ДПС лидерът. Той уточни, че няма нито стратегия, нито идеи за развитие и цари пълен хаос.

Управлението на туристическия сектор беше сред най-спорните въпроси между НДСВ и ДПС. Доган обаче не прие недоволството на браншовите организации за липсата на министерство. ДПС лидерът обясни, че политиците чакат от бранша предложения, и ги попита защо никой не се е сетил да предложи СПА туризма като здравен. Той допълни, че опасението на политиците е, че няма да се усвоят отпуснатите от ЕС 11 млрд. евро, и се чакат предложения на бизнеса.

Видяна общо: 455 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.