Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Строят ВИП-градче и 5-звезден хотел в Международния панаир в Пловдив

Дата: 30.04.2007

Строят ВИП-градче и 5-звезден хотел в Международния панаир в Пловдив. Само 7-8 палати в Пловдивския панаир са достатъчно представителни. Това заяви на пресконференция изпълнителният директор на панаира Георги Гергов.

Гергов заяви, че не всички площи на панаира се използвали рационално, други трябвало да се съборят - например 15-ата палата. Трябвало да бъдат премахнати и бараките около езерото. Първа и десета палата трябвало да бъдат реконструирани.

Палатите, които ще бъдат надстроени с второ ниво, трябва да бъдат с ескалатори.

"Дали инвестицията ще бъде 100 млн. евро или повече, зависи от акционерите и ръководството на Mеждународен панаир - Пловдив", поясни Гергов.

Бизнесменът каза още, че е възможно да бъдат съкратени губещите изложения.

Предвижда се в панаирното градче да бъде изграден 5-звезден хотел, както и втори хотел, който ще бъде с 3 или 4 звезди. ВИП градче от 70 дка може да се издигне на територията на изложението.

За остров Адата трябва да се разберат държавата, общината и хората, реституирали имоти, панаирът след това можело да инвестира, допълни Гергов.

Видяна общо: 655 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Строят ВИП-градче и 5-звезден хотел в Международния панаир в Пловдив
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.