Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Българският туризъм получи балкански награди

Дата: 13.12.2007

Три престижни, балкански награди спечелиха български туристически обекти на редовния конгрес на Балканската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който се проведе в Белград в края на миналата седмица, съобщиха от Съюза на българската туристическа индустрия. Абрахам Розентал – генерален директор на Международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация, който беше специален гост на конгреса, връчи лично на Стефан Шарлопов приза за Най-добър СПА комплекс на Балканите за 2007 година - за неговия Парк хотел Пирин в гр. Сандански, част от веригата Шарлопов хотелс.

Приз за Най-добра ресторантьорска верига на Балканите за 2007 година получи популярната верига от заведения Хепи със собственик Орлин Попов.

Наградата за Най-бързо развиващ се хотел на Балканите за 2007 година бе връчена на собственика на хотел Астрея – град Хисар, Марин Хаджиев.

Благой Рагин – председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, с чието активно съдействие бяха издигнати номинациите на българските хотели и ресторанти, отбеляза, че „тези награди са извоювани след изключително прецизно журиране и в една остро конкурентна среда.”

Балканската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите обединява регионалните браншови организации на 12 балкански държави, плюс Украйна, която от миналата година е 13-ти член на асоциацията.

Видяна общо: 712 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.