Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Боровец и Банско препълнени до 2008

Дата: 13.12.2007

Нашенските курорти са пълни по Коледа и Нова година. Новогодишните куверти в повечето хотели в Банско и Боровец се изчерпали още в края на ноември. Пампорово също се пръска по шевовете. Свободни места за новогодишната нощ може да бъдат намерени само в някои от по-малките курорти по морето. Популярните хотели на Златни пясъци, Елените и Слънчев бряг обаче вече са заети. В средата на декември е почти невъзможно да се намерят свободни места и в столичните заведения.

Битовият ресторант Българи тази година посреща дипломатите от няколко посолства. Много банкери и застрахователи също са се спрели на популярния ресторант за празнична вечеря. Заведението обаче има само 160 места, това принудило най-предвидливите да правят резервации още в началото на ноември. Почти нямаме останали места покрай Бъдни вечер, обясниха управителите. Куверти все още може да се купят за вечеря в столичния ресторант Армения. При нас за празниците загряват не само богаташи, обясниха управителите.

в-к Стандарт

Видяна общо: 893 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.