Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Подпомагане и създаване на малък бизнес в областта на туризма в община Угърчин

Дата: 13.12.2007

В началото на декември 2007 г. сдружение "Национална бизнес мрежа" спечели проект "Подпомагане и създаване на малък бизнес в областта на туризма в община Угърчин" по програма "Активни услуги на пазара на труда", към Агенцията по заетостта. Продължителността на проекта е осем месеца, като целта му е да насърчи предприемачеството сред хора в трудоспособна възраст, обект на месечно социално подпомагане в община Угърчин.

Ще бъдат обучени и консултирани 32-ма трайно безработни, като минимум трима от тях ще бъдат финансирани и подпомогнати в регистарацията на собствени фирми за предоставяне на услуги в областта на туризма.

По официални данни на ДБТ - Ловеч, безработицата в общината към 31.07.2007 е 21,72%, което е над средното за страната, за периода.

С реализацията на проекта, екипа на сдружение "Национална бизнес мрежа" ще предостави на жителите на общината възможности за трудова заетост чрез разработването на бизнес планове за стартирането на собствен бизнес и намирането на източници за външно финансиране.

Развитието на туризма в общината ще даде сериозна мотивация на хорат да живеят и работят в родното си място.

Десислава Иванова - ръководител проект
тел. за контакти: 02/ 871 37 56
email:
nbm_gb@abv.bg

Видяна общо: 730 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Подпомагане и създаване на малък бизнес в областта на туризма в община Угърчин
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.