Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Финални резултати от кастинга на J&B в София

Дата: 31.01.2009

Най-купонджийското уиски J&B избра Party Starter за турнето си, което започва от средата на февруари. Те са 12 на брой и носят необходимия заряд, за да направят J&B партитата едно наистина незабравимо преживяване.

Конкурсът е част от подготовката на националното турне на J&B Start a Party, което стартира в средата на февруари. Кастингът се проведе на 23 януари в клуб Ялта и на него се явиха над 100 кандидата. Сред фаворитите са 4 момчета и 8 момичета. Журито / което включваше представители на марката J&B за България и на организаторите на грандиозния проект J&B Start a Party Tour - A TEAM / следеше стриктно  за най-важните умения и качества, които кандидатите трябва да притежават - да бъдат нестандартни, освободени и най-вече да обичат да се забавляват цяла нощ. По време на кастинга, девойките и младежите трябваше да демонстрират умения и пластичност в танците, енергия и заряд да танцуват цяла нощ и разбира се.....много, много чар и позитивно настроение. Финалният тур включи танц, който кандидатите  разучиха под вещото ръководство на хореографката на Model Dance Group Ани Ганчева. Веднага след обявения финал на кастинга, вече избраните Party Starter-и започват сериозна потготовка за танците на парти уискито J&B. Основната идея за присъствието на Party Starters в заведенията, където ще бъдат организирани партитата, е да провокират с поведението и излъчването си купонджийско настроение и висок градус на емоция! Kакво се случи и кои са Start a Party фаворитите можете да видите на интернет страницата на организатора.

Вторият кастинг за J&B Party Starters ще се проведе в началото на февруари в град Варна.

Видяна общо: 424 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.