Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Осем близначета роди жена в Калифорния

Дата: 31.01.2009

Жена в Калифорния роди 8 близначета, за които лекарският екип твърди, че са в добро състояние, съобщиха медицински източници, осъществили израждането пред тв канала KCAL9.
Бебетата - 6 момчета и 2 момичета, тежат между 800 грама и 1,54 кг и са родени в болница в Белфлауър, на 30 км от Лос Анджелис. Майката иска да запази анонимност. За момента, макар че бебетата са в стабилно състояние, лекарите са предпазливи да коментират шансовете им да оцелеят. Според специалистката педиатърка д-р Мейпълс първите 72 часа са много критични, ето защо трябва да се изчака и да се внимава през следващите дни. Неин колега от същия екип - д-р Харолд Хенри, заяви, че раждането с "цезарево сечение" е минало без проблеми. Местният тв канал KCAL9 обяснява, че при раждането са участвали най-малко 18 лекари.

Видяна общо: 421 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.