Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Болкан енд Сий Пропъртис ще набира над 24 млн. лв. чрез увеличение на капитала

Дата: 30.01.2009

Варненската Болкан енд Сий Пропъртис АДСИЦ-Варна (5H4) планира осемкратно увеличение на капитала си до 4.68 млн. лв. с до 4 682 692 акции при емисионна цена 5.2 лв. за брой. Това стана ясно от съобщение на Българската фондова борса (БФБ).

Ако цялата емисия бъде записана в касата на дружеството ще влязат около 24.3 млн. лв. За да се счита за успешно увеличението на капитала трябва да бъдат записани поне 7% от новите акции - 325 хил. книжа. При тази долна граница в дружеството се очаква да постъпят 1.69 млн. лв.

Конкретните дати за търговия на правата, записване на акции и на аукциона по чл. 126б, ал. 7 от ЗППЦК ще бъдат посочени допълнително, след публикуване на съобщението за публично предлагане в ежедневник. Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 7 дни след обнародване на съобщението в Държавен вестник или към 03.02.2009 год. (вторник). Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала е 30.01.2009 год. (петък)

Болкан енд Сий Пропъртис е собственост на Гама финанс с 49% от капитала на дружеството, Холдинг Варна А АД с 27,97%, ЦКБ Груп Асетс Мениджмънт ЕАД с 8,46% и ПОК Съгласие АД с 6,88%.

в-к Дневник

Видяна общо: 413 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Болкан енд Сий Пропъртис ще набира над 24 млн. лв. чрез увеличение на капитала
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.