Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

На път за Детройт самолет на Луфтханза кацна извънредно в Исландия

Дата: 26.12.2009

Самолет на германската авиокомпания Луфтханза, изпълняващ полет от Франкфурт за Детройт, е бил принуден да кацне извънредно на международното летище в Кефлавик, в Исландия, заради подозрителен багаж на борда му, предаде говорител на летището.

Пилотът на самолета поискал разрешение да кацне на летището в Кефлавик, след като бил информиран от летището във Франкфурт, че на самолета има натоварен багаж на пътник, който не успял да се качи в машината. Подозрителният багаж бил проверен на исландското летище и се оказало, че тревогата е неоснователна. Самолетът е продължил полета си към Детройт.

Канада затегна мерките за сигурност на борда на канадските самолети след осуетения опит за атентат в американски самолет.

Пътниците в канадските машини, прелитащи над САЩ, са приканени да ограничат движенията си, докато се намират в американското въздушно пространство. През последния час от полета пътниците трябва да останат седнали по местата си.

Асошиейтед Прес

Видяна общо: 597 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | На път за Детройт самолет на Луфтханза кацна извънредно в Исландия
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.