Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Рецидивист извърши 321 кражби

Дата: 27.12.2009

Петдесет и четиригодишният жител на Рил, Северен Уелс, Дейвид Арчър излезе в събота, след 72 часа, прекарани в затвора заради 321-та си дребна кражба от магазин. Във Великобритания той е смятан за най-тежкият случай на рецидивист, задигащ по нещо от щандовете.

Арчър е прекарал зад решетките 14 от последните 15 коледни празници. В живота си той е заставал пред съда 155 пъти. Последното му геройство е кражба на две бутилки уиски от магазин в Абъргийл. Преди това той е отмъквал всевъзможни вещи, а на няколко пъти - и кутии с дарения за благотворителност.

На Коледа 1999 г., броени минути след като бе излежал поредното си наказание, крадецът бе хванат в момента, когато отмъкваше кен с бира за лира и половина.

Андрю Хъчисън, който последният защитавал интересите му, заявил в съда: "Какво да кажа за Дейвид Арчър, което преди мен моите колеги вече не са казвали?

в-к Обзървър

Видяна общо: 683 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.