Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Happy Sushi - най-добър суши ресторант 2010

Дата: 30.11.2010

Модерният Happy Sushi ресторант спечели наградата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за най-добър суши ресторант на 2010 г. Разположеният срещу Руската църква и Военния клуб в София ресторант предлага на клиентите си омагьосваща гледка и уникален интериор. В него със сигурност ще намерите характерната за Хепи комбинация от качествена храна и първокласно обслужване, които вървят ръка за ръка с японския стил и уникалните суши специалитети.

Наградата получи Катя Топалова, мениджър на ресторант Happy Sushi. „В ресторантьорския бизнес съм от дванадесет години и само от една година съм в голямото семейство на Хепи. Благодаря на компанията, че дава възможност за развитие на служителите си, както и на персонала на ресторанта, с който постигнахме заедно този успех", сподели тя.

Освен че е изцяло здравословно, менюто на Happy Sushi изненадва любителите на японската кухня и с най-голямото суши разнообразие. Сушито се приготвя с най-качествените и винаги пресни продукти, които се внасят директно от Япония единствено и само за ресторанта.

От отварянето на Happy Sushi досега ресторантът има второ – ново меню. В него е селектирано най-доброто от първоначалното меню, както и ястия, пожелани от клиентите на ресторанта. Сред тях са многообразие от салати и темпури, типични за всички японски ресторанти по света, разнообразие от ориз, якитори и бенто бокс – менюта, подходящи за забързания начин на живот, и други. Голямо е и разнообразието от десерти – брюле със зелен чай, сладолед със сусам, сладолед със зелен чай, мисо маскарпоне торта, еклери с червен боб и много други. Новото меню на японския ресторант Happy Sushi включва ястията, които клиентите сами са избрали и които най-много харесват. Предстои подготвянето и на трето - ново меню на ресторанта.

Тъй като веригата ресторанти Хепи винаги следва световните тенденции в ресторантьорството, брандът Happy Sushi има за цел да наложи нова култура на хранене, като покаже на своите клиенти, че сушито и японските ястия могат да се консумират всекидневно и да се превърнат в здравословен начин на живот. Именно затова цените са достъпни и позволяват на клиентите да се наслаждават по-често на кулинарните шедьоври на японската кухня.

Ресторантът Happy Sushi бързо доби изключително голяма популярност и продължава да става предпочитан от все повече и повече хора.

в-к Новинар

Видяна общо: 720 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.