Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Празникът започва по улиците

Дата: 30.11.2010

Коледните и новогодишните празници не само в Западна Европа а и в България започват от улицата и оформлението на витрините и продължават с богата програма в концертните зали, по моловете и в базарите.

Факт е, че град като Лондон за трета поредна година закачи по улиците си все същата празнична украса, а само най-скъпите магазини в мегаполиса си позволяват пълно обновление на витрините. Нашата столица от година на година се радва на все повече светлинна украса, защото потенциалът за развитие е голям, а търговците се усетиха, че една община не стига, за да изглежда всичко празнично.

И през тази година общината прави конкурс за най-ефектно украсено публично здание, а все повече хора избират да украсяват дори апартаментите си отвън.

В предишни години всички се надяваха да видят примера на столицата, традиционно конкурирани от градове като Варна и Пловдив, но днес със своя празнична премяна могат да се похвалят все повече градове, като най-активни в украсяването са ресторанти и хотели.

Празничните програми на всеки от градовете вече са достъпни в туристическите им сайтове.

Остава едно изключително важно правило, което не бива да бъде пренебрегвано: произходът на всички украси, играчки и фойерверки трябва да бъде гарантиран. Не правете компромис с качеството на продуктите, особено когато през тях минава ток или огън.

Затова след като поемете от аромата на празника, за да не се чудите какво точно да изберете, направете си бюджет и знайте точно колко пари можете да отделите. Всичко друго е въпрос на вдъхновение.

в-к Монитор

Видяна общо: 657 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.