Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Коледен базар в пловдивския панаир

Дата: 30.11.2010

Утре Коледният базар в панаира отваря врати с много изненади и концерти за празниците

Любимият на пловдивчани Коледен базар в панаира отново отваря врати на 1 декември и ще продължи до 31 декември. По щандовете в палата 8 и откритите площи пред нея посетителите могат да намерят красиви подаръци за предстоящите именни дни, Коледни и Новогодишни празници. Тяхната атмосфера ще се усеща през целия месец с пъстрата културна програма и многобройни атракции, организирани от Международен панаир Пловдив с идеята посетителите да се забавляват и да прекарат приятни часове.

Освен традиционните аксесоари и украса за елхата, изложителите предлагат дамска, детска и мъжка мода, обувки, чанти и кожени изделия, играчки, козметика и парфюмерия, стоки за дома и офиса, мед и пчелни продукти, сладкиши и кулинарни изкушения.

Новост тази година са сувенирните книги и ръчно изработените керамични бижута. За първи път известна компания дистрибутор на козметични и парфюмерийни продукти ще има свой информационен щанд на базара, за да могат посетителите на място да поръчат подаръци за своите близки.

Тазгодишният Коледен базар ще бъде съпътстван и с много празнично настроение. Международен панаир Пловдив е подготвил богата културна програма, която ще продължи от 4 до 22 декември. На сцената в палата 8 ще се изявяват млади певци, танцьори и музиканти от самодейни състави към училища, читалища и школи. Своите умения в модния дизайн, грима и прическите, озеленяването на дома, офиса и вилата ще демонстрират ученици от пловдивски професионални гимназии.

Така Коледният базар се превръща в истински празничен център, където пловдивчани и гостите на града ще могат да прекарат забавно свободното си време в продължение на целия месец декември. Палата 8 ще бъде отворена всеки ден от 10 до 19 ч, включително в събота и неделя, а на 31 декември – до 17 часа.

Видяна общо: 891 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.