Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Конференцията за климата замърси околната среда

Дата: 09.12.2010

Отпечатъкът на 12-дневната международна конференция за климата в Мексико, върху атмосферата ще се изрази в освобождаването на 20 хиляди тона въглероден диоксид. Такова количество въглероден диоксид освобождават в атмосферата средно на година 1050 американци или 20 хиляди филипинци. Данните изнесе мексиканското министерство на околната среда.

Равносметката взима предвид престоя в луксозни хотели, наемането на други помещения за участващите във форума, автобусите, транспортиращи 20-те хиляди делегати, климатиците, осветлението, комуникационните системи.

В равносметката не са включени данните за самолетните полети, с които делегатите от 190 страни дойдоха в курорта Канкун от всички краища на света.

Видяна общо: 514 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.