Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пътищата са проходими при зимни условия

Дата: 03.01.2011

Автомагистралите Тракия, Хемус и Марица са сухи, а пътищата са проходими при зимни условия. Затворени са проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица, Върбишки както и Дюлински. Мъгла има в районите на Ивайловград и Тополовград, като видимостта е намалена до 150 м. Въведени са следните ограничения за движение на моторни превозни средства - товарните автомобили трябва да са без ремаркета и полуремаркета по пътя Батак – Доспат и през проходите Вратник и Троян – Кърнаре.

От столичната община уверяват, че до 5.00 ч. тази сутрин е извършена първата цялостна обработка на улиците, по които се движи градския транспорт, тези с обществена значимост и стръмните и опасни участъци по вътрешно-кварталната мрежа. Почистени са и пътните платна около детските градини и училищата. Градският транспорт се движи с минимални закъснения.

агенция Пътна Инфраструктура

Видяна общо: 419 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.