Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Снегът ще обхване цялата страна

Дата: 03.01.2011

До края на деня се очаква снеговалежът да обхване цялата страна. В момента слаб сняг вали в София, в района на Чирпан, проходите на Републиката и Шипка, в районите на град Елена, Троян, Добрич, Враца, Пазарджик, Габрово, Ловеч, Монтана, Силистра. Дъжд вали в районите на Стара Загора, Хасково, Търговище, Ямбол и Смолян.

По обилни ще са валежите в Източна България. Ще духа слаб северозападен, а в Източна България - умерен северен вятър. Температурите ще се понижават и към 14 ч. ще бъдат между минус 3 и 2° С, в София около минус 1 и минус 2° С.

По Черноморието ще е облачно с валежи от дъжд и сняг. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад- север. Максималните температури ще са между 0 и 3° С, температурата на морската вода ще е 6 - 7° С. Вълнението на морето - 2-3 бала.

Национален институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН

Видяна общо: 411 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.