Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

В Севлиево измериха рекордно ниски температури

Дата: 26.01.2011

"Рекордните за тази зима минус 19 градуса температура на въздуха са измерени днес сутринта в Севлиево. Това е най-студеният ден за сезона, съобщи метеоролога Иванка Иванова.

В общината няма сигнали за закъсали автомобили, измръзнали хора или други инциденти, причинени от студа, информира Илиана Шеневска от администрацията. Пътищата от общинската мрежа са почистени и опесъчени, а в града снегопочистващите машини са изчистили снега до асфалт.

В Габрово температурата е минус 12 градуса, а снежната покривка е около 10 сантиметра. Междуградските пътища са почистени и опесъчени и транспортните средства се движат по график, но заради снега и студа има непокрити транспортни линии в града.

Републиканските пътища са проходими при зимни условия, съобщи ИА Пътна Инфраструктура. Ограничена видимост поради мъгла има в района на Лом - до 50 метра, до 100 м в районите на Самуил, Кубрат и Лозница и до 150 м - в районите на Полски Тръмбеш и Павликени.

БТА

Видяна общо: 740 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.