Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

INKE представя ултравиолетов стерилизатор (UV Sterilizer)

Дата: 31.01.2011

KOVA е правителствена организация на корейските предприемачи, подкрепяна от Корейското правителство. “Технология”, „новаторско мислене”, „иновативност”, „динамика’’ и „бъдеще” са думите, които описват най-добре Корейската международна бизнес асоциация, накратко наречена KOVA. Като подразделение на KOVA е Международната мрежа на корейските предприемачи – INKE. Представител на INKE за България е ЧОЙС ЕООД.

INKE представя един от продуктите си: ултравиолетов стерилизатор (UV Sterilizer)

Ултравиолетовият стерилизатор не съдържа химикали на 100 % и използва ултравиолетови лъчи, които убиват вируси и бактерии по всякакви предмети и повърхности. Стерилизатора може да се използва, за да пречисти течности, предмети като възглавници, матраци, шкафове, клавиатури и дори тоалетната. С UV Sterilizer може лесно да пречиствате леглата и да осигурите по-здравословен и приятен престой на вашите гости.

Постоянната изложба на разнообразни продукти на компании – членки на KOVA, можете да посетите на адрес: София, кв. Левски Г, ул. Подпоручик Георги Кюмюрджиев, всеки работен ден от 10.00 ч. до 16.00 ч.

За информация: www.choicebg.com/?page=viewBBS&id=98&lang=bg.

Видяна общо: 874 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.