Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Георги Енчев от дуета Румънеца и Енчев напуска за постоянно София

Дата: 06.11.2011

Половината от хип хоп дуета Румънеца и Енчев отлита на юг

Георги Енчев (ЕНЧЕВ) от най-добрия български хип хоп дует Румънеца и Енчев напуска за постоянно столицата до броени дни. „От доста време го мечтая… и ето и че и на това предизвикателство му дойде реда… да стана банскалия и да заживея в зимната столица на Балканите”, споделя артиста, в типичния за него шеговит стил. Заедно със съпругата си Цвети и двамата си сина, изпълнителят ще се настани в ултра луксозно жилище в различния хотел Вила Рока в перлата на зимните курорти у нас, Банско.

„Причините да се преместя в Банско са много. От една страна искам семейството ми да живее различен, спокоен и природосъобразен начин на живот, какъвто за съжаление големия град не предлага на този етап. В Банско няма престъпност, няма наркотици и жрици по улиците, едиственото нещо, което децата могат да правят е да спортуват, да учат и творят. Със съпругата ми отдавна искаме да започнем някои нови бизнес проекти, да открием най-голямия детски развлекателен център в града, суши бар, в който освен класическите варианти на суши, за пръв в България ще опитате суши с бански старец и кървавица, и наргиле бар за татко” - завършва съвсем не на майтап Енчев.

Най-развълнувани от предстоящата промяна са момчетата на Енчев – Георги на 4 г. и Александър на 1.5 г, които очакват с нетърпение падането на първия сняг, за да вземат първите си уроци по зимни спортове. И докато малките господа трескаво се суетят около баща си, той решително уточнява: „Така или иначе ще продължа да пътувам до София всяка седмица и да си движа нещата около лейбъла и всички нови проекти, които сме подхванали с Румънеца и компания… и както винаги те не са един и два. Групата е под пара и се радваме на изключителен интерес, от страна на нашите фенове.

Владимир Филипов (CHRISTIAN DEAN), PR
Мобилтел: 0882 299 099
поща: pr@smm.bg

Видяна общо: 1081 рейтинг: 0.33

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Георги Енчев от дуета Румънеца и Енчев напуска за постоянно София
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.