Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

easyJet посреща висококвалифицирани студенти

Дата: 07.11.2011

Българинът Николай Стойчев е сред 17-те млади таланти, които ще получат възможност за развитие в компанията

Четвъртата по големина европейска авиокомпания easyJet посрещна наскоро 17 висококвалифицирани висшисти от 6 европейски страни в своята eвропейска програма за студенти. Членовете на програмата прекарват първите 2 години напълно въвлечени в бизнеса на компанията, с възможности за кариерно развитие в отделите по „Операции”, „Финанси”, „Инженерство”, „Информационни технологии”, „Потребители”, „Мрежа на компанията”, „Приходи и Продажби”, „Маркетинг” и „Човешки ресурси”.

Програмата дава възможност на студентите да контролират своето собствено професионално развитие, като се учат от една индустрия, управляваща хората, и същевременно участват в критични бизнес проекти. Всеки участник в програмата е прикрепен към определен ментор, който му дава бизнес и кариерно ориентирани съвети, както и подкрепа за изграждане на силна мрежа вътре в организацията.

Българинът Николай Стойчев със специалност „Управление на въздушния транспорт”, от британския университет Cranfield, е сред младите таланти, които ще получат възможност за кариерно развитие в easyJet. Както споделя самият той, негова детска мечта е да работи за авиокомпания, за да може да пътува, да среща нови култури и да бъде част от динамичната природа на този бизнес: „easyJet е една от най-успешните авиокомпании в Европа. Впечатлен съм от нейния иновативен дух и отворена култура към персонала. Радвам се, че ще имам възможността да работя с хора от различни страни и да посещавам различни места в Европа” - допълва българинът.

Алита Бенсън, директор на easyJet в управлението на хората, заявява: “easyJet е радостна да посрещне 17 студенти от цяла Европа в сферата на бизнеса. Това представлява ключова стъпка в посветеността на easyJet да развива талантите в Европа. По време на настоящия икономически спад ние разбираме, че много компании преразглеждат своите стратегии дали да продължават със своите студентски програми, но ние сме абсолютно ангажирани с този процес и тъкмо започваме нашия подбор на персонала за следващата вълна студенти през октомври 2012 г.”

Кандидатите трябва да посетят кариерния сайт на компанията http://careers.easyjet.com/graduates/, за да научат повече за европейската програма за студенти на easyJet през 2012 г., както и за начините на кандидатстване.

Тазгодишните студенти, които ще се обучават в системата на easyJet:

Николай Стойчев, България – завършил „Управление на въздушния транспорт”
Адам Рафа, Великобритания – завършил „Икономика”
Андреа Карта, Италия – завършил „Наука и Икономика”
Аурели Айро, Франция - завършила „Бизнес управление”;
Крис Еванс, Великобритания – завършил „Международни изследвания и философия”
Едуард Копък, Великобритания - завършил „География”
Елеанор Дарли, Великобритания - завършила „Биомедицински науки”
Джулиа Морандин, Италия – завършила „Икономика и бизнес мениджмънт”
Хелена Фрик, Германия - завършила „Маркетинг, бизнес мениджмънт и администрация”
Имран Али, Великобритания - завършил „Бизнес компютърни системи”
Марк Ейзлууд, Великобритания - завършил „Аерокосмическо инженерство”
Мустафа Агха, Великобритания - завършил „Икономика и счетоводство”
Нестор Бетанкур, Великобритания - завършил „Управление на бизнес туризъм”
Никълъс Уейт, Великобритания - завършил „Природни науки”
Филип Стретън, Великобритания - завършил „Комбинирани езици”
Стивън Уокър, Великобритания - завършил „Изследвания на превода и интерпретация на конференции”
Тереза Мала, Чехия - завършила „Социална антропология”

За easyJet
easyJet оперира въздушно-транспортна мрежа №1 в Европа с водещо присъствие в топ 100 маршрутите и в 50-те най-големи европейски летища.
easyJet лети до повече от 580 маршрута между 129 летища в 29 държави. Повече от 300 милиона европейци живеят в рамките на един час разстояние с кола от летищата, до които лети easyJet - повече от всяка друга авиокомпания.
easyJet приема устойчивостта отговорно. Компанията инвестира в най-новите технологии, оперира ефективно и запълва повечето от своите места, което означава, че всеки пътник на easyJet е отговорен за 22% по-малко въглеродни емисии от всеки друг пътник на традиционна авиокомпания, ако летят по един и същ маршрут.

Димитър Манлиев, Publicis Consultants | MARC
тел.: 02/ 434 07 90
Глобул: 0896 786 736
поща: d.manliev@publicis-consultants.bg

Видяна общо: 1563 рейтинг: 0.48

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.