Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Американското посолството обяви конкурс за ученическа рисунка

Дата: 23.11.2011

Посолството на САЩ в София обяви конкурс за ученическа рисунка или фотография на тема "Наследството на коренните жители на САЩ", съобщиха организаторите на инициативата. Тя съвпада с месеца, посветен на приноса и жертвите на коренното население на Северна Америка, който се чества през ноември всяка година. Желаещите могат да избират между темите "Коренните жители на САЩ", "Културно многообразие", "Митология" и "Природа". Всеки може да участва с една или две творби, които могат да са рисунки, картини (акварел или маслени бои), графика, плакат или фотография.

Участниците трябва да са на възраст между 6 и 18 години, учещи или живеещи в България. Те ще бъдат оценявани по възрастови групи, а журито е съставено от служители на посолството на САЩ. Победителите ще получат сертификати и награди от посолството.

Дигитални изображения на творбите трябва да се изпратят на sofia_art@state.gov до 5 декември заедно с пълното име и възраст на автора, както и телефон за обратна връзка.

Повече информация около конкурса може да получите на Фейсбук профила на посолството.

Видяна общо: 1107 рейтинг: 0.34

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Американското посолството обяви конкурс за ученическа рисунка
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.