Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими

Дата: 24.11.2011

Пътните настилки в по-голямата част от страната, както и на автомагистралите Люлин, Тракия и Марица са сухи. Пътната настилка на автомагистрала Хемус, в района на Софийска област, е мокра. Мокри и хлъзгави, и частично заледени участъци има в районите с мъгла, както по високите и усойни места като същите се почистват и обработват.

Поради мъгла е намалена видимостта до 100 метра в области София, Русе, Разград, Враца и района на Лом, Антон, Козница, Телиш, Главан, в прохода Троян-Кърнаре и по пътя Асеновград-Челопечене, Черночене и Плевен-Ловеч.

Затворени са проходите Върбишки, Твърдица-Елена, Етрополе-Златица и Дюлински за товарни автомобили.

В сила са следните ограничения за движение: забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан, както и по пътя Костенец-Самоков, над 20 тона – през Айтоски проход. Товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прохода Петрохан.

Поради свлачище е забранено преминаването на товарни автомобили по пътя Радко Димитриево-Друмево.

Затворен за неопределено време е затворен пътят Бяла – Белоградчик – Монтана.

Ограничение за движението на моторни превозни средства има по пътя Плевен – Троян - Кърнаре, Враца-Бойчиновци, Бургас – Елхово, Калофер – Априлци и Хасково –Свиленград – КПП Капитан Андреево.

агенция Фокус

Видяна общо: 916 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.