Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Тандемът easyJet - Europcar продължава

Дата: 24.11.2011

Авиокомпания easyJet и една от водещите фирми в отдаването на автомобили под наем – Europcar, обявиха, че удължават партньорството си до септември 2014 г.

Двете компании си партнират от 2003 г. насам, като 3 милиона клиенти на easyJet вече са използвали офертите и услугите за автомобили под наем.

Партньорството между двете компании означава, че клиентите на easyJet могат да използват резервационен инструмент, който им позволява да закупят самолетен полет и кола под наем едновременно с една транзакция. Ако предпочитат, потребителите могат да наемат отделно онлайн кола под наем по всяко време до 2 часа преди заминаване на техния полет.

Europcar има представителство в България на терминал 1 и 2 на летище София, в самата столица, както и на летищата във Варна и Бургас.

Видяна общо: 855 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.