Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ще дойдат ли туристите на фалиралия Томас Кук

Дата: 24.11.2011

"През зимен сезон 2011/2012 в Банско и Боровец се очакваха около 6 000 британски туристи на фалиралия туроператор Thomas Cook" - сподели Светла Панайотова, управител на туроператора Елит Турс, който е представител на Thomas Cook и Neckermann за България.

Както TouristMedia писа, Thomas Cook обяви, че има проблеми с финасирането си и е в процес на търсене на 100 млн. лири, с които да осигури функционирането си до края на 2011 г., започнати са преговори и с банките кредиторки.

"До нас не е достигнала информация за фалит на туроператора или за анулиране на резервации. Записванията за почивка в България за настоящия зимен сезон вървят както и за сезон 2010/2011 г." - допълни Панайотова.

Видяна общо: 1336 рейтинг: 0.40

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.