Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Откриват уникален за България диамантен шоурум

Дата: 27.11.2011

На 28 ноември, понеделник, от 13.00 часа, в пресклуб БТА ще се състои пресконференция на D.I.C. Holding - един от световните лидери в производството на луксозни диамантени бижута, шлифовка и продажба на инвестиционни диаманти, по повод на откриването на първия и уникален за България диамантен шоурум.

Целта е да бъдат популяризирани диамантите като сигурна и консервативна форма за запазване стойността на парите по време на криза, а България да се утвърди като търговски център за Балканския регион и да привлича инвеститори и от съседните държави. Това е и функцията на диамантения шоурум и свързания с него диамантен клуб.

Набраните при откриването средства ще отидат за благотворителност – за нуждите на детски домове в страната. Кампанията е подкрепена от известни лица от българския културен, политически и обществен живот. Средствата ще бъдат предоставени на столичната община.

D.I.C. е чешки международен холдинг със седалище в Прага. Единственото дружество от Централна и Източна Европа, което e пълноправен член и акционер на най-старата диамантена борса в Антверпен Beurs voor Diamanthandel.

Участници:

  1. инж. Премисъл Синек – генерален директор на холдинга D.I.C., единственият чех, член на най-старата и най-голяма диамантена борса Beurs voor Diamanthandel, участвал в сертифицирането на някои от най-известните диаманти в света
  2. д-р Лубош Риха – председател на борда на директорите и президент на холдинга D.I.C.
Видяна общо: 1444 рейтинг: 0.44

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.