Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Завърши четвърта изложба-парад на ретро автомобили Банско 2011

Дата: 17.07.2011

Достолепни ретроавтомобили и техните собственици се събраха в Банско. За четвърти пореден път градът стана домакин на парад на ретроавтомобили, организиран от хотел Вила Рока, туристическа агенция Яна Тур и община Банско.

На 16 и 17 юли в Банско се проведе четвъртия парад на ретроавтомобили Банско 2011. Колекционери от автомобилен клуб Класик ,Пловдив, от Велинград и Варна демонстрираха своите уникални возила, а жителите и гостите на планинския курорт почувстваха романтиката, която излъчват те. Традиционно автомобилите бяха украсени от представителки на асоциацията на блондинките, водени от своята председателка Олга Ускова. Специални гости бяха още графиня Трашлиева и специалистът по Фън Шуй Ина Май Джар. Погледите на публиката събраха аристократичният Линкълн Континентал, белият оргазъм Алфа Ромео, симпатичният Мини Купър, който изглежда уникално с прикрепеното му ремарке. На парада се представиха и мотоциклети с кош – Аво на Симсон, БМВ и руския М-61 в пълно бойно снаряжение. След проведената надпревара за майсторско кормуване и прецизната преценка на жури и публика бяха определени и победителите в станалото традиционно събитие.

Много добро настроение и хиляди усмивки съпътстваха Четвъртия ретропарад Банско 2011.

1 място за Алфа Ромео Спайдър Дуето 1966 г. със собственик Васил Георгиев от Пловдив
2 място за Линкълн Континентал Марк V 1979 г. със собственик Никола Христов от Пловдив
3 място за мотоциклет с кош М-61 1951 г. със собственик Антон Добрев от Велинград

Видяна общо: 634 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Завърши четвърта изложба-парад на ретро автомобили Банско 2011
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.