Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Оплели се британци провалиха опит за рекорд с най-дълга лента от сутиени

Дата: 31.07.2011
Уорчестър cheap bras
Сутиените оказали непреодолимо заплетени в кашоните

Опит на британци да подобрят рекорда за най-дълга лента от сутиени се провали, след като бельото се оплете при пренасянето.

Ентусиастите, от кампанията Bra Chain, в Уорчестър, решили да подобрят предишното постижение, като съединят в обща лента сутиени с обща дължина над 100 мили.

Идеята била, с атракцията да съберат пари за благотворителни проекти за жени и да надминат рекорда на Австралия, която държи първенството с общо 166 000 свързани сутиена.

Доброволците подготвили за опита си 200 000 бройки от дамското бельо. Акцията им трябвало да бъде прекратена по средата, след като аксесоарите се оказали непреодолимо заплетени в кашоните. Неуспехът не отказва ангажираните в кампанията. Те твърдят, че ще продължат да приемат дарения за рекорда си под формата на ненужни вече сутиени и ще повторят опита си да подобрят сегашното постижение.

За момента не се посочва датата на повторния опит. Акцията е организирана от три благотворителни организации, които се борят с рака на гърдата и домашното насилие.

Ройтерс

Видяна общо: 560 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Оплели се британци провалиха опит за рекорд с най-дълга лента от сутиени
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.