Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ферари отчете рекордни продажби за полугодието

Дата: 30.07.2011
Ferrari 458 Italia 2011
Ferrari 458 Italia е най-търсеният модел за първата половина на 2011 година

Ферари стана поредният производител, който отчита рекордни за историята си продажби за първото полугодие на 2011 година. На днешното събиране на борда на директорите бе посочено, че компанията има приходи от 1.080 милиарда евро, което е ръст от 19.6 %, спрямо 2010 г. Продадените коли за полугодието пък са 3 577 или с 11.8 на сто повече.

Голяма заслуга за успеха имат лимитираните серии с дванадесетцилиндрови мотори (599 GTO и SA Aperta), както и търсенето на Калифорния и 458 Италия.

От Ферари посочват, че всички клиенти през първите шест месеца на годината са се възползвали от програмата на компанията за персонализация Tailor Made, която позволява купето да стане уникално чрез избор на материали и цветове за тапицерията и акцентите в салона.

Интерес се забелязва и към специалните версии на моделите на италианците, които могат да участват в GT шампионатите, като от тях са продадени 176 бройки.

Видяна общо: 419 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.