Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Бойковата магистрала Марица вече се руши

Дата: 13.09.2011

Въпреки десетките експертизи, с препоръчанат положителен резултат лично от "премиера", настилката на АМ Марица не се подчини на тоталитарните разпореждания на "министър-председателя" и открито заяви, че строежът й е некачествен.

Основателни ли са страховете на шофьорите, че участък от аутобан Марица е опасен?

Асфалтът, в малък, но фатален участък от магистралата, между градовете Харманли и Любимец, е надигнат и автомобилите буквално могат да излетят от шосето, тъй като максималната скорост там е 130 км/ч.

Трасето е ново, открито преди няколко месеца лично от "премиера" Борисов и тогавашния регионален министър, а сега кандидат-президент Росен Плевнелиев.

От агенция Пътна Инфраструктура признаха, че са запознати с опасната отсечка, отговорни били фирмите изпълнителки на участъка. Началникът на строителния надзор на обекта - Васко Василев заяви, че знае за проблема, но се изчаквало да премине активния летен сезон, за да се видят цялостно пораженията и след това ще се вземат мерки.

Видяна общо: 836 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.