Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Столичани пазаруват жилища в Перник

Дата: 13.09.2011

Столичани масово купуват жилища в Перник, защото са по-евтини, отчитат местни брокери. За града се заговори още по-усилено, след като там отвори врати пернишкият университет и заработи магистрала Люлин.

Гарсониера в миньорския град струва около 15 000 лв., а в София сумата е в евро. Софиянци имат и любим пернишки квартал - Изток, който е по-близо до столицата.

Ако се преселят в Перник, столичани ще могат да стигат бързо до работните си места. До широкия център пътуването по магистралата отнема половин час. Местните пък твърдят, че разказите за специфичния им характер са мит и изтъкват, че престъпността в града е по-ниска от отколкото в някои квартали на София.

В последната половин година брокерите продават повече имоти на софиянци. Перничани се надяват в 70-хилядния град да се влее свежа столична вълна.

Видяна общо: 963 рейтинг: 0.29

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.