Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Момичето на хладилника - представяне

Дата: 12.09.2011

На 13 септември, вторник, от 14.00 часа, в пресклуб БТА ИК Жанет 45 организира среща-разговор с Етгар Керет (Израел) по повод на представянето на неговия сборник "Момичето на хладилника" - най-добрата литературна творба създадена в Израел през последните пет хиляди години. Всяка страница е полиран диамант.

"Направете си една услуга: отидете на касата и си купете тези книга сега“ – Гари Щайнгарт.

Брилянтният разказвач Етгар Керет, най-четеният автор в израелските затвори, най-краденият автор в израелските книжарници, носител на "Златна камера" от Кан и най-продаваният автор в Израел за 2010 година, гостува в България от 13 до 15 септември 2011 г., за да представи втория си сборник с разкази на български "Момичето на хладилника".

Преведеният на 30 езика сборник е вече и в българските книжарници с логото на Жанет 45, като част от водената от Нева Мичева поредица "Кратки разкази завинаги".

Участници:

  1. Етгар Керет
  2. Манол Пейков – управляващ съдружник в Жанет 45
  3. Нева Мичева – редактор и водещ на поредицата „Кратки разкази завинаги”
Видяна общо: 659 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.