Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Европейско образование 2011

Дата: 28.09.2011

На 29 септември, четвъртък, от 11.00 часа, в пресклуб БТА ще се състои пресконференция на консултантска къща за образование в чужбина Едланта, по повод на предстоящото изложение „Европейско образование 2011", което ще се проведе на 1-2 октомври в София, 3 октомври – Пловдив, 4 октомври – Бургас.

Пресконференцията е със специалното участие на г-жа Катрин Барбър - и.д. посланик на Великобритания.

На изложението ще бъдат представени престижни пансионни училища от Англия и Швейцария, както и водещи университети от Великобритания, Дания, Холандия, Италия, Швеция и Швейцария. Сред тях се открояват Кеймбридж - университет №1 в света за 2011 г., Оксфорд, Единбург, Тилбург, Малмо, Олборг и др.

За първи път в България ще бъдат представени и възможностите за образование в Нова Зеландия.

Организаторите на изложението предлагат интересни презентации, както и help desk за безплатно кариерно ориентиране, а за желаещите да кандидатстват в британски университети – безплатна регистрация в UCAS.

Видяна общо: 845 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.