Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Посетители от 16 държави на панаира в Пловдив

Дата: 29.09.2011

Посетители-специалисти от 16 държави са разгледали експозициите на Международния технически панаир в Пловдив през първите три дни след неговото откриване. Чуждестранни гости са пристигнали от Австрия, Кипър, Хърватска, Румъния, Холандия, Турция, Гърция, Сърбия, Чехия, Македония, Русия, Полша, Германия, Швейцария, Унгария и Италия.

Възможността да видят нови продукти и да се запознаят с нови идеи е основният фактор, мотивирал 63 % от мениджърите и експертите да видят щандовете на ЕСЕН 2011. На изложението се представят над 80 новости, от които 31 световни и 12 европейски. Другите причини за интереса към него са срещите с професионалисти и установяването на контакти (43 %), а също – заздравяването на вече създадени бизнес отношения (20 %).

По-голямата част от посетителите (61 %) са от населени места извън Пловдив, а 75 % са идвали на Международния технически панаир повече от 2 пъти.

98 % от гостите имат намерение да дойдат и на ЕСЕН 2012, тъй като са доволни от сегашната си визита.

Изложението продължава до 1 октомври, до края се очакват близо 100 000 посетители.

Видяна общо: 1082 рейтинг: 0.34

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.