Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Утре раздават безплатно електронни цигари Elusion

Дата: 19.12.2011

Кампания в подкрепа на борбата с тютюнопушенето започват вносителите на Elusion - една от водещите марки електронни цигари на българския пазар.

Безплатно ще се раздават електронни цигари Elusion в:

  • София от 20 декември (вторник) до 22 декември (четвъртък) - от 10.00 до 14.00 ч., в три лъча, обхващащи централната част на столицата
  • Пловдив 23 декември (петък) - от 10.00 до 14.00 ч., в центъра на града

Представителите на Elusion изцяло подкрепят налагането от 1 юни 2012 г. на забраната за тютюнопушене на закрити обществени места. С кампанията, по време на която ще се раздават безплатно електронни цигари, се цели потребителите да научат повече за тази по-безвредна алтернатива на тютюневите изделия и да разпознават качествените продукти на пазара от внесените контрабандно.
Периодът на кампанията е целенасочено избран около коледните и новогодишните празници. Установено е, че традиционно пушачите правят опити да ограничат употребата на цигари в началото на всяка нова година.

Вносителите на Elusion подчертават, че електронната цигара е най-подходяща за хората, които са осъзнали огромната вреда, причинявана от тютюневите изделия, но все още не са намерили сили у себе си да се откажат изцяло от навика.

Андрей Найденов - 0885 111 277

Видяна общо: 1826 рейтинг: 0.64

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.