Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Списание Туризъм и бизнес търси рекламодатели

Дата: 15.12.2011

Уважаеми колеги,

Предстои издаването на поредния брой на национално печатно и електронно списание Туризъм и бизнес. С този брой ще участваме и на туристическа борса в град София. В списанието може да си пускате ваши промоции и отстъпки към хората, които разглеждат това издание. Статиите, които пускаме са актуални след много време и това е една добра инвестиция за вашата реклама. Всички имат в нета присъствие малко или много и оттук нататък е важно кой ще направи нещо в повече.

Паралелно с това рекламата Ви се пуска безплатно и в сайта на изданието tourism-hotels-bulgaria.com за срок от 6 месеца. Само реклама в сайта е 30 лв. за 6 месеца, 45 лв. за една година.

Рекламин карета в списание Туризъми и Бизнес:

1/8 от А/4 70 лв. и 6 месеца безплатно в интернет портала
1/4 от А/4 100 лв. и 6 месеца безплатно в интернет портала
1/2 от А/4 150 лв. и 6 месеца безплатно в интернет портала
Цяла страница А/4 250 лв. и 6 месеца безплатно в интернет портала

БЕЗПЛАТНО се качват туристически пакети и промоции.

Ще Ви изкараме и на начална страница на сайта, който до момента има над 1 070 000 уникални посетители и се развива с всеки изминал ден. Там ще ВИ видят потребители които не се интересуват за момента от вашата Община, но не е зле да ВИ имат в напредвид.

Вързваме Ви към забележителностите във вашия регион,които излизат на първите страници в Google, например музеи в старинен град Пловдив, забележителности и музеи в България, Силистра, Калофер и т.н. или с името на дадена забележителност. От там също даден потребител може да достигне до вас. Щом е решил да посети дадена забележителност си избира къде да се настани. Получава се имиджова реклама, че Вие подкрепяте тези места. От всички регионаи градове на страната има забележителности. До момента в сайта са над 1 500 и се пускат нови всеки изминал ден. Добре е към тези забележителности да бъде написано, че са достигнали до потребители с подкрепата на дадена община. Народа не е вече толкоз елементарен и подобни неща му правят впечатление.

Редакцията на Туризъм и бизнес държи да рекламираме забележителностите на България. Цял свят ходи да види Айфеловата кула и след това търси къде да спи. Нека и ние работим в тази насока.
Сайта е регистриран в цял свят като сайт на България, приет е като такъв, защото носи много информация за потребителите на интернет.Доста се рекламира на чуждия пазар, защото страната ни е твърда малка за толкова много места за настаняване.

При ключови думи rest bulgariq, tourism rest bulgariq, hotels tourism Bulgaria сайта излиза на първите страници на Google и сега е пуснат и за travel bulgaria с адреса bulgaria-travel-hotels.eu работи се и в насока да излиза страната, че я има и на Балканите, защото много от потребителите на нета в цял свят не знаят и България как се пише.

Водещия адрес има 11 допълнителни адрес, които са сателитни връзки и дърпат трафик с различни ключови думи. Вмомента се пускат още 100 адреса, които се насочват към водещия. Става една доста мащабна мрежа в интернет пространството: hoteli-tourism.com, tourism-hotels-bulgaria.com, tourism-rest-bulgaria.com, mountains-sea-bulgaria.com, bulgaria-travel-hotels.euplanini-more-balgaria.com, vili-kachti-hiji-otdih.com, restoranti-mehani-bulgaria.com, tur-biznes.com, bizneslider.com, zabelejitelnosti-muzei-bulgaria.com, imoti-obzavejdane-stroitelstvo.com.

Всички материали се пускат паралелно с това и в сайта на няколко езика.

Надяваме се, че ще подкрепите екипа ни за да продължим да рекламираме страната пред българите и света. Тази страна има всички дадености да прави туризъм и се нуждае само от реклама и качествени хора.

Редакцията на Туризъм и бизнес е и партньор на един от най-големите сайтове за колективно пазаруване в Бъгария. Сайта има над 500 000 регистрирани абонати. Вашата промоционална оферта се изпраща на толкова много хора едновремена за един ден. Това е една добра реклама, и възможност за бързи и свежи средства. Ако проявите интерес, можем допълнително да ВИ запознаем с условията за подобен вид реклама.

Една примерна реклама grabo.bg/djip-safari-v-kaloferskiia-balkan-za-12lv-0t22rz4

Град Пловдив, до търговски център Гранд
Христо Чипев - редактор
Глобул: 0896 84 76 51
Мобилтел: 0888 908 071
поща: hoteli_tourism@abv.bg ; turizamibiznes@abv.bg
Skype: turizam_biznes

Видяна общо: 781 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.