Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ваканция по картинка

Дата: 27.05.2013
И всичко е прекрасно и мечтано, докато го гледате само на картинка...
Това място съществува, но срещу 2 800 лв. на вечер, нищо че е част от рекламна брошура за пътуване с намаление!

Оферта за ваканция, която звучи като печалба от тотото?. Няма проблем, интернет прелива от предложения за уникални дестинации до другия край на света, които се мержелеят в мечтите ви и до една ви ги предлагат за суми, които изглеждат от достъпни по-достъпни. И всичко е прекрасно и мечтано, докато го гледате само на картинка. В самото пътуване измама няма. Ще излетите, ще кацнете, ще се настаните, ама по път и отдалеч може и да видите онези уникални места, които са ви показали в книжката със снимки, крадени от разни сайтове.

Към своята оферта туроператор е сложил картинка примамка от хотел, чиято цена е 2 800 лв. на вечер! И с витиевати текстове обяснява, че ще се потопите в рая на земята. Да, но като попаднете в тризвезден позахабен хотел и красотите са на място, до което така или иначе нямате достъп, ще разберете, че нищо скъпо не се продава евтино, за да бъдете невероятно щастливи.

Затова, докато мечтаете за ваканция, не спирайте да ровите в мрежата, която ще ви разкаже къде и за колко пари се намира мечтаното място и какво ви очаква срещу истинското име на евентуалния ви хотел, а не само от обещанията по картинка.

Видяна общо: 473 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.