Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Откриват ново ваканционно селище край курорта Свети Влас

Дата: 02.07.2002
Ново ваканционно селище ще бъде открито през юли до курорта Свети Влас, съобщиха от община Несебър. То се нарича “Парадайз бийч" и е с капацитет за 800 туристи.
Общо пет четири и петзвездни хотела, кула с панорамен асансьор, ресторант, таверна, както и барове и басейни на различни нива ще бъдат разположени на площ от 42 дка.
Разгърнатата площ на комплекса е 25 хил. кв. метра. 30 млн. лева е струвало изграждането на селището, показа репортерско проучване. Сумата е била осигурена както от собственика на терена - "Ем Джи корпорация", така и от немския туроператор ИТС.
Още през юли в новото ваканционно селище се очаква да пристигнат 2350 германски туристи. В селището ще могат да почиват и българи. Планирано е новото ваканционно селище да стане част от клубната марка "Калимера клуб", но това ще стане едва догодина. Затова засега селището ще се казва "Парадайз клуб".
През това лято в Слънчев бряг ще се открие и първият хотел в България от клубната верига на ИТС - "Примасол".
Видяна общо: 1156 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Откриват ново ваканционно селище край курорта Свети Влас
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.