Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Откриват кръгла маса по проблемите на природен парк “Витоша”

Дата: 23.07.2002

Заместник-министърът на земеделието и горите Меглена Плугчиева ще открие утре, 24 юли 2002 г., Кръгла маса по проблемите при управлението на природен парк “Витоша”.

Форумът се организира по инициатива на Министерството на земеделието и горите и ще се състои в Големия колегиум на МЗГ. Участие в него ще вземат експерти от министерствата на земеделието и горите, околната среда и водите, регионалното развитие и благоустройство, както и представители на други държавни институции и неправителствени организации, които имат отношение към природния парк.

Участниците в Кръглата маса ще обсъдят възможностите за създаване на консултативен съвет към Природен парк “Витоша”, който да координира действията на ангажираните с парка институции. Основната цел е да се запазят природните богатства на защитената територия и да се постигне координация и ефективност при управлението им. Проблемът с незаконното строителство в Природен парк “Витоша” също ще бъде една от темите на дискусията.

Румен Савов

Видяна общо: 1174 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Откриват кръгла маса по проблемите на природен парк “Витоша”
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.